آيا ميدانستيد ترکيه دروازه ورود به اروپا است؟ ترکيه يکي از 20 کشور ثروتمند دنيا است و هر فردي با داشتن حق شهروندي ترکيه و يا همان Kimlik ميتواند بدون ويزا به بسياري از کشورهاي دنيا سفر کنند. همين موضوع ترکيه را به يکي از مقصدهاي ايدهآل براي مهاجرت تبديل کرده است. اقامت ترکيه با خريد ملک يکي از بهترين راههاي مهاجرت به اين کشور است. اگر از طريق کار، تحصيل يا ازدواج نميتوانيد به ترکيه مهاجرت کنيد، بهترين اقدام سرمايه گذاري از طريق خريد ملک است. 250 هزار لير حداقل سرمايه لازم براي گرفتن حق شهروندي ترکيه است؛ اما با مبلغ کمتر نيز ميتوانيد اقامت ترکيه را بگيريد. اما توجه داشته باشيد که با مبلغ کمتر از 250 هزار لير شما ميتوانيد اقامت ترکيه را بگيريد نه حق شهروندي.
از ديگر راههاي اخذ اقامت اين کشور، اقامت از طريق کار است. درخواست اقامت کاري به شکلهاي اجازه کار موقت، اجازه کار دائم و کار با کارت فيروزهاي امکان پذير است؛ در طول متن به چگونگي اخد اقامت از طريق هر يک از اين گزينهها اشاره کردهايم. اقامت از طريق تحصيل نيز يکي ديگر از شيوههاي محبوب براي مهاجرت ميان دانشجويان به شمار ميرود؛ با شرکت در آزمونهاي ورودي و کسب امتياز لازم، ميتوانيد پذيرش دانشگاههايي که ميخواهيد را بگيريد.
آخرين روش گرفتن اقامت در ترکيه که در اين مطلب به بررسي آن خواهيم پرداخت، اقامت از طريق ازدواج است. شرط اخذ اقامت به کمک اين روش به عوامل متعددي بستگي دارد؛ ميخواهيد با هموطن خود ازدواج کنيد و يا با فردي که داراي مليت ترکيه است؟ توجه داشته باشيد که براي گرفتن اقامت اين کشور از طريق ازدواج بايد حتما با فردي ازدواج کنيد که داراي مليت واقعي اين کشور باشد؛ در صورت ازدواج با پناهندگان نميتوانيد درخواست اقامت کوتاه مدت و يا بلند مدت کنيد.
4 روش اقامت ترکيه براي ايرانيان
چرا بسياري از ايرانيان ترکيه را براي مهاجرت انتخاب ميکنند؟ اگر شما نيز قصد مهاجرت به ترکيه و گرفتن حق شهروندي اين کشور را داشته باشيد از چه طريقي ميتوانيد اقدام کنيد؟ اينها سوالاتي هستند که ميخواهيم در اين مطلب به آن پاسخ دهيم. سالهاي زيادي است که ترکيه به يک مقصد ايدهآل براي مهاجران خارجي تبديل شده است. ترکيه را به نوعي ميتوان دروازهاي براي ورود به اروپا دانست.
از همينرو مردماني از کشورهاي مختلف براي ساختن آيندهاي بهتر به ترکيه مهاجرت ميکنند. اما شرط گرفتن اقامت اين کشور براي ايرانيان چگونه است؟ در ادامه به 4 روش دريافت اقامت ترکيه براي ايرانيان اشاره خواهيم کرد.
اقامت ترکيه با خريد ملک
يکي از سادهترين راههاي اخذ اقامت ترکيه 2020، خريد ملک در ترکيه است. حداقل سرمايه لازم براي خريد ملک در اين کشور 250 هزار لير است. پس از خريد ملک و انتقال سند، بايد با در دست داشتن مدارک لازم به اداره مهاجرت ترکيه مراجعه کنيد و درخواست خود مبني بر اقامت در ترکيه را ارائه دهيد.
توجه داشته باشيد که قيمت خريد خانه در ترکيه به عوامل متعددي بستگي دارد؛ اما حداقل سرمايه لازم براي اين اقدام در ترکيه 250 هزار لير است. شرط و شروط ديگري از سوي دولت ترکيه براي اين موضوع قيد نشده است؛ اما بر اساس قوانين اين کشور تنها لازم است که شش دانگ سند ملک به نام متقاضي باشد و تا زماني که اين ملک در تملک متقاضي باشد، اقامتش در اين کشور تمديد ميشود.
اقامت ترکيه از طريق کار
يکي ديگر از راههاي مهاجرت به ترکيه و اخذ اقامت بلند مدت اين کشور، از طريق کار است. اخذ اقامت ترکيه از طريق کار و انواع ويزاهاي کاري ترکيه عبارتنداز:
- اجازه کار موقت
- مجوز کار دائمي
- مجوز کار مستقل
- مجوز کار با کارت فيروزهاي
اجازه کار موقت را تنها از سوي کارفرما و يا موسسات واسطه ميتوانيد دريافت کنيد. در درخواست اوليه حداکثر تا يکسال براي شما اجازه کار موقت در اين کشور صادر ميشود. پس از پايان اين يک سال کارفرما ميتواند درخواست تمديد مجوز کار را ارائه دهد. درخواست دوم ميتواند اجازه کار در اين کشور را براي دو سال ديگر و درخواست سوم براي سه سال مجوز شما را تمديد ميکند. در نهايت شما ميتوانيد 6 سال را با اجازه کار موقت در اين کشور کار کنيد. اما اين موضوع را به خاطر داشته باشيد که اين 6 سال بايد نزد يک کارفرما کار کرده باشيد.
اگر به مدت حداقل 5 سال در ترکيه اقامت داشته باشيد، اجازه کار دائم برايتان صادر ميشود. اجازه کار با کارت فيروزهاي نيز به افرادي داده ميشود که تحصيلات دانشگاهي و تجربههاي شغلي مورد نياز مشاغل ترکيه را دارا باشند.
اگر شما هم به دنبال راهي براي گرفتن اقامت ترکيه هستيد و از اطلاعات پراکنده و ناقص خسته شده ايد، و يا اگر به دنبال آخرين قوانين مربوط به دريافت اقامت در سال 2020 هستيد، ما تمامي روشها و انواع اقامت را براي شما توضيح داده ايم. اين مقاله به بررسي تمامي روشهاي اقامت اين کشور با جزئيات دقيق ميپردازد. با ما همراه باشيد تا جواب سوالهايتان را دريافت کنيد.
اقامت ترکيه از طريق تحصيل
يکي ديگر از راههاي اخذ اقامت اين کشور، تحصيل در ترکيه است. شرايط نسبتا ايدهآل تحصيل در دانشگاههاي اين کشور و همچنين هزينههاي معقول زندگي در ترکيه پاي دانشجويان زيادي را به اين کشور باز کرده است. متقاضيان پس از شرکت در آزمونهاي ورودي دانشگاه و اخذ امتياز لازم، ميتوانند پذيرش دانشگاه مورد نظرشان را بگيرند. تحصيل در ترکيه شرايط سني ندارد و تمامي افراد ميتوانند به راحتي در اين کشور به تحصيل بپردازند.
اقامت ترکيه از طريق ازدواج
اخد اقامت ترکيه از طريق ازدواج تابع يک سري قوانين خاص است. اگر هر دوي طرفين هموطن باشند، ازدواج بايد از سوي مامور کشور ترکيه و يا کنسولگري صورت بگيرد. اما اگر فردي ايراني با يک شخص ترک زبان ازدواج کند، پس از سپري کردن 3 سال از 5 سال به صورت متوالي ميتوانيد اقامت اين کشور را دريافت کنيد. نکتهاي که بايد به آن توجه داشته باشيد اين است که در اين 3 سال مسئولان مربوطه تحقيقات لازم را جهت اطمينان از واقعي بودن ازدواج به عمل ميآورند. چنانچه به صورت صوري اقدام به ازدواج کرده باشيد، اقامت دائم به فرد تعلق نميگيرد.
توجه داشته باشيد که براي گرفتن اقامت ترکيه از طريق ازدواج بايد با فردي ازدواج کنيد که داراي مليت اين کشور باشد؛ در صورت ازدواج با پناهندگان اين کشور نميتوانيد درخواست اقامت کنيد. پروسه اخد اقامت در ترکيه از طريق ازدواج 3 تا5 سال زمان ميبرد؛ شخص در اين مدت نميتواند در ترکيه حضور داشته باشد. در اين مدت فقط ميتوانيد از طريق اقامت توريستي وارد ترکيه شويد که مدت زمان اين اقامت 89 روز است.
عنوان:
اقامت ترکيه
توضيحات متا:
براي گرفتن اقامت ترکيه ميتوانيد از طريق 4 روش مانند خريد ملک، ازدواج، تحصيل و مشغول شدن به کار در ترکيه اقدام کنيد.